Wetenschap en technologie hebben mij al mijn hele leven lang gefascineerd. Van kleins af aan was ik reeds getriggerd door alles wat vernieuwend is, alles wat te maken heeft met 'het nieuwe morgen'. Wat mij onoverkomelijk leidde naar domotica en 'Smart Homes'. In de loop van de jaren explodeerden mijn ideeën; ik wou mede deel uit maken van die innovatieve wereld...

 

Mijn doel: een 'slim' en kwaliteitsvol systeem ontwikkelen dat betaalbaar is voor ons allen. Zodat niet alleen ik, maar wij allen, mogen genieten van comfort en innovatie. En niet onbelangrijk: het is een systeem dat past achter elk stopcontact en achter elke schakelaar. Een kenmerk waardoor ik me al meteen onderscheid.

 

 

Domotica is

meer dan alleen

technologie...

het maakt ook 

mensen gelukkig

 

Door mijn onuitputtelijke leergierigheid, mijn passie en de opgedane kennis via projecten, ben ik er in geslaagd om stap voor stap zo'n systeem te realiseren. Met trots kan ik zeggen dat het hier gaat om een 'full-control' systeem. Met andere woorden: het systeem heeft de volledige controle over jouw huis én jij hebt de totaalcontrole over het systeem.

Kortom een hobby werd een passie, een droom werd werkelijkheid en die werkelijkheid wil ik jullie allen laten ontdekken.