Uw voordeel, mijn plezier.

'Het nieuwe morgen' willen wij vandaag creëren, startend bij de plek waar we ons allemaal het beste voelen: ons eigen huis. Als wij mensen evolueren, kunnen onze huizen en bedrijven dat ook én dat is net waar wij met TomorrowTech naartoe streven. Kies voor een 'slimme thuis', een huis dat uw noden kent. Kies voor een slim systeem dat uw lasten uit handen neemt, het hoogste comfort biedt en u mede doet innoveren.

 

TomorrowTech wil meebouwen aan uw unieke 'Smart Home' en dit op een vernieuwende manier met een persoonlijke service. Ons systeem biedt bovendien het comfort waar men meer en meer nood aan heeft én dit op maat van uw gezin. Het principe is simpel: 'u vraagt, wij draaien'. Zo neemt ons systeem heel wat handelingen uit uw handen en zo heeft u meer tijd voor hetgeen u echt leuk vindt. Comfort en veiligheid staan hier centraal.

 

 

Daarenboven garandeert onze domotica de beste kwaliteit via het gebruik van de nieuwste technologieën, zijnde van een degelijke en duurzame aard. En dus heel belangrijk om te onthouden: het systeem past achter elk stopcontact en achter elke schakelaar. Dit ingebouwde systeem vereist dus geen kap- en breekwerk in uw bestaande woning. Ja, ook in uw renovatieverhaal of nieuwbouwproject hoort dit systeem zeker thuis.

 

Belangrijk om weten is dat het een energie-efficiënt systeem is, om niet te moeten zeggen minstens 90% energie-efficiënter dan andere systemen op de markt. Milieuvriendelijkheid is hier dan ook een vooruitstrevend gevolg van. Dus... heeft u al altijd willen weten waar die hoge energiefactuur jaarlijks naartoe gaat? Dan kan dat nu door TomorrowTech: onze modules zullen energiemetingen verrichten, wat u toelaat om zich de volledige controle over uw apparaten toe te eigenen. U zal uw energie-factuur vast en zeker kunnen reduceren. We spreken hier dus van een 'full-control' systeem: het systeem heeft de volledige controle over uw huis én u hebt de totaalcontrole over het systeem.

Laat een nieuwe deur

voor u opengaan en

ontdek uw eigen Smart

Home via TomorrowTech

 

Ten slotte nog een cruciaal streefpunt van TomorrowTech: onze droom is dat iedereen kan en mag meegenieten van onze domotica. Het lijkt me dan ook belangrijk dat het hier om een betaalbaar plaatje gaat, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit en service.

 

Uw huis zal functioneren op automatische piloot en naar uw wens. Er zijn geen complexe bekabeling of elektrische kasten meer nodig. Het gaat hier om een veel gemakkelijker en meer gecontroleerd systeem, die u gebruiksvriendelijkheid garandeert.

TomorrowTech kan u een nieuwe dimensie van 'wonen' laten ontdekken. Kortom: "Go further, choose innovation, create tomorrow".